thumbs-icon99% tevreden klanten

clock-iconwerkuren : maa-vrij (8.00am - 6.00PM)

logo
mobile-icon

Bel ons op het nummer 0495 69 46 72

Ramen en rolluiken

services details

Niet alleen uw ramen worden vuil. Ook rolluiken worden vuil door opwaaiend stof en vuil. De aard en hoeveelheid van vervuiling hangt af van de oriëntatie en de omgevingsfactoren. Vangen uw rolluiken veel regen, dan zullen ze minder vuil worden. Doch zijn zij meer gevoelig aan schimmels. Ook veranda's worden best af en toe professioneel gereinigd. Hiervoor kunnen wij ter plaatse komen met onze mobiele watertrailer.

Heb je moeilijk bereikbare rolluiken in je woning? Dan wordt het schoonmaken van rolluiken gevaarlijk. Wij beschikken over de juiste apparatuur om snel en efficiënt de PVC rolluiken schoon te maken. We maken gebruik van telescopische borstels dewelke het vuil direct wegspoelen.

Indien natte of vochtige rolluiken ’s morgens of na een regenbui opgetrokken worden, dan wikkelen de natte rolluiken zich in de rolluikkast. In de rolluikkast kan zich hierdoor schimmel vormen en gaan uw PVC rolluiken én rolluikkast zwart worden en gaat stof en vuil zich vastzetten in het mechanisme van de rolluik. Op termijn kan schimmel de levensduur van de luiken gevoelig verminderen. Daarom is het belangrijk niet enkele de rolluiken te laten schoonmaken maar ook de kast.

Wij raden aan om uw rolluiken zeker 2x per jaar te laten reinigen. Op die manier zal je de levensduur van de luiken verlengen en later hogere kosten vermijden.

We maken zowel de geleidingsprofielen mooi als de rubbers schoon. Bovendien maken we gebruik van een professioneel droogsmeermiddel ( siliconenspray ) om de rolluiken op een geruisloze manier te kunnen laten zakken.Vraag vandaag nog naar meer informatie