thumbs-icon99% tevreden klanten

clock-iconwerkuren : maa-vrij (8.00am - 6.00PM)

logo
mobile-icon

Bel ons op het nummer 0495 69 46 72

(Vracht)wagen

services details

Thierryclean zorgt de schoonmaak van al uw vrachtwagens of (bedrijfs)wagens, u kunt weer schoon en fris de straat op. Bij iedere wasbeurt krijgt uw voertuig de aandacht en zorg die hij verdient.

Voordat uw wagen onder handen genomen wordt, wordt deze zorgvuldig geinspecteerd en met de hand voorbewerkt en gewassen met onze professionele reinigingsmiddelen.

U kan ook bij ons terecht voor mobiele truck reiniging. Eerst wordt vet, zand en ander hardnekkig vuil met de hogedrukspuit verwijderd om krassen op uw voertuig te voorkomen. Daarna wordt uw voertuig in de schuimshampoo gezet en worden de velgen behandeld met een professionele veilgenreiniger. Ook besteden we extra aandacht aan de voorkant en het interieur van uw wagen door het te behandelen met profesionele reinigingapparatuur. Vervolgens worden handmatig alle plaatsen geborsteld die door de machine niet worden bereikt.

Ons wasstraatteam spuit ondertussen het chassis, de velgen en de overige plekken nog eens extra na met de hogedrukspuit voor een uiterst kwalitatief resultaat.

Vraag vandaag nog naar meer informatie